Jdi na obsah Jdi na menu

Komentáře

Zde můžete psát své názory a pocity ohledně webu i PLL. Také co se vám líbí a co nelíbí, co byste chteli zlepšit atd.

Snesu všechno :D

8e6527ae47_76440581_o2.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ATheottcatte - Blood Straits Readings Explained

8. 10. 2018 9:19

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-en-ligne-avis/

AfleemeEstilia - For instance of Blood Pressing

30. 7. 2018 14:15

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-tadalafil-20mg/

Nikki - PLL

23. 7. 2012 1:54

Ahoj, no ja som z nudy začala pozerať seriál a na moje prekvapenie som sa na to namotala. Nemôžem spať, jesť, stále iba prelmýšľam, čo sa tam znovu udeje. Bohužiaľ som sa dostala len po šíestu časť tretej série a už nikde neviem zohnať ďalšie. Keby ste o niečom vedeli, tak by som bola veľmi rada. :)
Okrem toho, musím pochváliť bog. Veľmi dobre spravený a tiež zaujímavý.
A to s tými knihami, vyzerá to v nich úplne inak ako v seriáli som z toho zmätená, ale rada si prečítam knihy. Jednotku už mám objednanú a tiež sa chystám aj na ďalšie. Našťastie ja som dobrá v a
ngličtine, ale uvidíme, čo mi na to povie pani autorka... :)

Sisa :) - Re: PLL

2. 11. 2012 13:33

seriál môžeš pozerať na www.zkouknito.cz , nájdeš tam všetky časti, a knihy si určite prečítaj všetky , ja som už na štvrtej a je to síce iné ako seriál ale tiež poriadne napínavé :)

Hell - :)

19. 5. 2012 21:24

máš pěknej blog
takowej přehlednej což mi na jinejch s PLL chybělo
pokračuj w něm i nadále :)

Nela - Re: :)

28. 5. 2012 16:47

Díky za podporu. Zkusím tu s tím po dlouhé době neco udělat.

Sabi - Aria a ?

7. 3. 2012 16:01

máš úžasný blog, nedávno my sesternica poradila tento serial a uplne som sa nan namotala...zaujimala by my len jedna vec ak si precitala vsetky knihy s kym nakoniec skonci Aria?

Nela - Re: Aria a ?

28. 5. 2012 16:46

Přečetla jsem zatím první knihu a plánuji i druhou. Čekám na překlady. Bohužel nejsem dobrá angličtinářka :-(

madla :-) - ...

8. 7. 2011 21:13

ahoj, máš pěkné stránky, hodně se mi líbí design. Z rubrik mě zaujaly hlavně Zajímavosti a Novinky, také tu máš dost informací o hercích. Chybí mi tu jen překlad knížek, které zatím vyšly anglicky, což sem viděla na podobných nejmenovaných stránkch, ale nemusí samozřejmě mít všichni na stránkách všechno,takže to je detail.:-D Časem možná příjdu na nějaký podstatnější nedostatek a budu tě o něm samozřejmě informovat, jinak se mi stránky opravdu líbí a to nejsem nijak extrémní fanda PLL! :-D

Nela - Re: ...

8. 7. 2011 21:18

OOO moc ti děkuji za komentář. Jsem ráda že se tu někdo kouknul. Ty nejmenované stránky taky znám :D , ale ten dotyčný co to překládá je velmi pomalý viď? :D Doufám, že tu budeš často a budeš stále spokojená a snad ti PLL víc přilne k srdci :D